Mitől vagyunk többek, mint mások?

Mitől vagyunk mások és többek, mint az átlagos padlóburkolat forgalmazók?

Mert mi nem csak forgalmazzuk, hanem értünk is hozzá. Mit jelent ez a gyakorlatban? Tapasztalatunk alapján az ügyfelek többsége nincs tisztában olyan fogalmakkal, illetve követelményekkel, amelyek alapjaiban határozzák meg a választandó padló minőségét, illetve nagyon sok tévhit él a köztudatban, hogy mitől lesz egy padlóburkolat jó minőségű.

Ilyen például az, hogy az ügyfelek a kopásállóságot figyelik, azt veszik alapnak, hogy legyen egy padló "32-es". Csak hogy egy 1.700 Ft-os padlóra is ráírható hivatalosan, hogy 32-es kopásállóságú, illetve egy 13.000 Ft-os padlóra is. Ebből következik, hogy a minőséget nem ez fogja meghatározni, viszont a többség pld ez alapján válogat. Ugyanígy van ez a vastagsággal is. Az igazán meghatározó tényezőkre úgymint az anyagsűrűség, a formaldehid tartalom (káros anyag), az illesztési rendszer, a duzzadásvédelem, a melamin felület ütés elleni védelme (reped vagy csillapít) és még sorolhatnánk, kevesen gondolnak.

Mi fel tudjuk mérni nem csak az igényeket, hanem az elvárásokat az otthon arculata tekintetében és ezek alapján ajánlunk burkolatokat. Fontos kiemelni azt is, hogy a vízálló padló nem feltétlen vízálló, viszont ráírható mert megfelel bizonyos követelményeknek, de ettől még nem lehet zuhanyozni rajta. 

A Paradornak erre is van megoldása, ahogy arra is, ha burkolatváltó profil nélkül szeretnénk ugyanazt a színű, de eltérő méretű padlóelemeket lefektetni különböző helységek között.

Továbbá mi nem azt várjuk el az ügyfeleinktől, hogy válasszanak egy szimpatikus padlót, hanem akár a tervrajzok illetve a belsőépítészeti tervek alapján kiszámoljuk a szükséges mennyiségeket, ráhagyásokat, kikalkuláljuk a szegélylécek mennyiségét, ehhez a falszerkezet alapján ajánlunk rögzítési technikákat, megfelelő alátétpaplant (hangszigetelő, lépészaj csökkentő, párazáró, stb.), leellenőrizzük ha szükséges dilatációs hézag beépítés, akkor az hova helyezhető el, illetve természetesen minősített Parador burkoló szakembert is ajánlunk igény esetén aki komplett kivitelezést vállal (régi padló bontása, aljzatkiegyenlítés, szintáthidalás, a padló lerakása, szegélyléc felhelyezése) teljeskörű garanciával.

Szívesen egyeztetünk az ügyfelekkel, illetve lakberendezőkkel és belsőépítészekkel a legjobb és legszebb megoldás megtalálásához, nagyméretű mintákat is rendelkezésre bocsájtunk, amelyeket a helyszínen érdemes megnézni az ottani fényviszonyok mellett.

Illetve igény esetén bármikor előzetes egyeztetés alapján örömmel várjuk vendégeinket. 
Nálunk nincs nyitva tartás, pontosabban zárva tartás :-)

A honlapon megjelenített tartalom és forma, így a tájékoztatók, cikkek, az előadások, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű ("mű") szerzői jogi oltalom alatt áll. Mindennemű jogosulatlan felhasználás jogi eljárást von maga után.