A FAL, AMI VELED LÉLEGZIK

Az ember megmagyarázhatatlan módon kötődik a természethez: inspirálja, megóvja, és egyúttal be is fogadja. 
Egy láthatatlan kapcsolat, melyben az ember magára talál, és a gondolatok újra szárnyra kapnak.
Évezredek során hozzászoktunk, hogy lakóterünket gondosan elválasztjuk a környezettől, távolságot tartunk tőle.
Mi hiszünk abban, hogy a természetnek és az embernek szüksége van egymásra, és hogy az élet nem lehet pusztán luxus kérdése. A növények és a természet jótékony hatással vannak a lélekre, de a modern világ hátránya, hogy nem rendelkezik mindenki saját kerttel vagy terasszal, viszont kihasználatlan falfelülettel annál inkább. Mint tudjuk, egy növény nem csinál nyarat, de egy burjánzó növényfal annál inkább.

A zöldfal vagy vertikális kert, amely egy sűrű növénytakaró és bármilyen beltéri növényből összeállítható. Sokféle megjelenési formája létezik egyedi igényekre szabva. A függőleges növényfal, magas minőségű alapanyagokból készül és stabil szerkezetének köszönhetően bármely falfelülethez rögzíthető.

Kitűnő dekorációs megoldása lehet minden belső falfelületnek! 

AUTOMATA ÖNTÖZŐ -TÁPANYAG UTÁNPOTLÓ RENDSZERREL ELLÁTOTT ZÖLDFAL

A élő- lélegző növényfal szerkezete, precízen kialakított, egymásra épülő elemei bármekkora falfelületre rakható. (minimum 60 cm széles)

Egy sorkaspó box szélessége 57 cm, mélysége 18 cm valamint a magassága 18 cm.

A beültetett növények a tápanyagot alulról kapják, ami a növények számára optimális, mert így éppen annyi mennyiségű vízhez jutnak hozzá, amennyire ténylegesen szükségük van, megteremtve ezzel a megfelelő körülményeket.

A növények túl öntözése szinte lehetetlen, mert minden növény sor végén egy vízszintmérő került kialakításra, melynek segítségével könnyen nyomon követhető a szerkezetben tárolt víz mennyisége.

A rendszer nagy előnye, a víztárolási képesség, növényfajtától és a helység hőmérsékletétől viszonyaitól függően akár 3-4 hétig is képes vizet tárolni a növényzet alatt.

A szerkezet további előnye hogy a drága és időigényes csepegtető rendszert nem kell kiépíteni és nem kell karbantartani ezáltal gondozásmentes, hosszantartó használatot biztosít.

Termék típus: Zöldfal
Magasság: Bármekkora falfelületre
Szélesség: Bármekkora falfelületre
Mélység: 18 cm

A vertikális kert előnyei:

- a rendszer képes hosszú időn át vizet tárolni
- a növények alulról, gyökerük felől jutnak vízhez és tápanyaghoz, amely egészségesebb, mint a felső betáplálás
-* nem igényel elektromos áramot
- nem kell csepegtető rendszert kiépíteni
- 3-5 hetente kell feltölteni vízzel (mérettől és helyiség adottságaitól függően)
- magas minőségű anyagból készült szerkezet
- gyorsan egyszerűen telepíthető
- szinte minden lakó- és intézményi helyiségbe beépíthető
- minimum 60 cm fal szélességtől bármilyen méretben kiépíthető rendszer
- a rendszer lehetővé teszi, hogy a növényeket tároló cserepeket könnyedén cserélni tudjuk.

Zöldfalak jótékony hatásai:

Javítják a levegő minőségét, optimalizálják a beltéri viszonyokat (oxigént termel, valamint megköti a szálló port). Életünk jelentős részét otthonunkban és munkahelyünkön töltjük, a zárt épületek levegője azonban számos láthatatlan káros összetevőt rejteget. A legismertebbek közé a formaldehid és a benzol tartozik. Ma már azonban bizonyított tény, hogy a növények fotoszintézisük során nemcsak szén-dioxidot, hanem az előbb említett káros anyagokat is képesek felvenni a levegőből. Ezáltal pedig az egyik leghatékonyabb természetes levegőtisztítónak minősülnek. Stresszcsökkentő, illetve nyugtató hatásuk sem elhanyagolható, egyfajta komfort érzetet keltenek bennünk, amely bizonyítottan növeli teljesítőképességünket.

Kiknek ajánljuk:

  • irodaházaknak
  • éttermeknek, kávézóknak (vendéglátó egységeknek)
  • magán-, illetve társasházaknak
  • szállodáknak, hoteleknek, hosteleknek
  • intézményeknek

HORDOZHATÓ MANUÁLIS ZÖLDFAL

Bruttó ár: 78 000 Ft

HORDOZHATÓ LÁBAKON ÁLLÓ MANUÁLIS (KÉZI) FOLYADÉKFELTÖLTÉSI RENDSZERREL ELLÁTOTT SZERKEZET.

(6 EGYMÁSRA ÉPÜLŐ SOR KASPÓ) 

Az élő- lélegző növényfal szerkezete, precízen kialakított, egymásra épülő elemei bármekkora falfelületre bővíthetők. 1 tartály szélessége 57 cm, mélysége 18 cm valamint a magassága 18 cm.

Kialakításukat tekintve nincs szó csöpögtetéses öntözésről, hiszen a növények a folyadékot, valamint a tápanyag utánpótlást alulról kapják, ami a növények számára optimális, mert így éppen annyi mennyiségű vízhez és tápanyaghoz jutnak hozzá, amire ténylegesen szükségük van, megteremtve a megfelelő körülményeket.

Túlöntözése szinte lehetetlen, minden növénysor végén egy vízszintmérő került kialakításra, melynek segítségével könnyen nyomon követhetjük a szerkezetben tárolt víz mennyiségét, zöldfalunk víz igényét.

A rendszer nagy előnye, hogy a víztárolási képességtől, növényfajtától és a helyiség hőmérsékleti viszonyaitól függően akár 3-5 hétig is képes vizet tárolni a növényzet alatt.

A rendszer további előnye, hogy a drága és időigényes csepetetéses rendszert nem kell kiépíteni, valamint nem kell karbantartani, ezáltal gondozásmentes, hosszantartó használatot biztosít.

A hordozható manuális, lábakon álló növényfal szerkezet előnye, hogy kedvünk szerint bármikor áthelyezhetjük bármelyik helységbe, ahol gyönyörködni szeretnénk benne.
A szerkezetet kézi feltöltési lehetőséggel láttuk el. Növényfalunk legfelső kaspó sorának bal oldalán egy gumi szelep található, amit könnyedén eltávolíthatunk, ha eljött a feltöltési idő.

Egy kancsót feltöltünk vízzel, esetleg adunk hozzá tápanyag- utápótló folyadékot, és addig töltjük a szerkezetet, amíg el nem éri jobb oldalt látható vízszint merő a maximum szint jelzést.
Ezek után vissza tesszük a gumi szelepet, és ahogy telik az idő, figyeljük a vízszint jelzőt, hogy mikor kell újra feltölteni a rendszert, mikor van folyadék utánpótlásra szükségük a betelepített növényeknek.

Termék típus: Zöldfal
Magasság: 115 cm
Szélesség: 57 cm
Mélység: 18 cm
Cikkszám: IWZOLDFAL01 

2 DARABOS SOR KASPÓ BOX

Bruttó ár: 16 000 Ft 

Magasság: 18 cm
Szélesség: 57 cm
Mélység: 18 cm
Rögzíthetőség: csavar
Kiszerelés: 2 darab sor kaspó

A két sor kaspó box 4-4 férőhelyes cserépedénnyel kialakítva azoknak, akik szeretnének hagyományos sor kaspót elhelyezni tetszésük szerint bárhol a lakásban, akár a konyhában saját fűszernövényt ültetni, vagy a teraszra, de nem szeretnének lemondani a hagyományos kaspók érzéséről.

Cikkszám: IWSORKASP01


Leírás

A sor kaspók nagy előnye, hogy nincs szó csepegtetős öntözésről, hisz a növények a folyadékot alulról kapják, ami a növények számára optimális, mert így éppen annyi vízhez jutnak hozzá, amennyire ténylegesen szükségük van, megteremtve a megfelelő körülményeket.


Túlöntözés szinte lehetetlen, minden sor kaspó box végén egy vízszintmérő került kialakításra, melynek segítségével könnyen nyomon követhetjük a sor kaspónkban tárolt vízmennyiséget. A sor kaspók egyik nagy előnye, hogy nem kell karbantartani, ezáltal gondozásmentes, hosszantartó használatot biztosít.
A sor kaspókat kézi feltöltési lehetőséggel láttuk el, aminek kialakítsa a boxok tetején található. Egy gumiszelep található mindegyik kaspósor , tetején bal oldalt, ami könnyedén eltávolítható, ha eljött a töltési idő. (Ezt mindig látni fogjuk, a jobb oldalt elhelyezett vízszintjelzőnkön)


Töltési útmutató:

Egy tetszés szerint kiválasztott kancsót megtöltünk vízzel, esetleg adunk hozzá tápanyag- után pótló folyadékot, és addig töltjük a sor kaspónkat, amíg el nem éri jobb oldalt található vízszint mérő a maximum szint jelzést. Ezek után visszatesszük a gumi szelepet, és ahol telik az idő, figyeljük a vízszint jelzőt, hogy mikor kell újra feltölteni a kaspó sorokat, mikor van folyadék utánpótlásra szükségük a betelepített növényeinknek.

PLUSZ 3 SOR KASPÓT BIZTOSÍTÓ ÁLLVÁNY

Bruttó ár: 28 500 Ft

A manuális hordozható 6 sor kaspós állványt kiegészíthető plusz 3 sorral az extra magas növényfalért. A kiegészítő szerkezet segítségével lehetőséged nyílik 6 soros növényfaladat plusz 3 sor kaspó sorral kiegészíteni.
Cikkszám: IWMAGASIT01

A plusz 3 sorkapót biztosító állvány egyszerű felhelyezésével extra magasra növelhetjük a hordozható manuális zöldfalunkat.

Megrendelés esetén, illetve a teljes növényfal betelepítéséért kérem, hogy hívja a honlapon feltüntetett telefonszámot vagy írjon nekünk a luxuryhomedesignkft@gmail.com címre

A honlapon megjelenített tartalom és forma, így a tájékoztatók, cikkek, az előadások, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű ("mű") szerzői jogi oltalom alatt áll. Mindennemű jogosulatlan felhasználás jogi eljárást von maga után.