A prémium 3D falpanel nem csak dekoratív, de a speciális memóriahab beljesének köszönhetően kimagasló hőszigetelő és akusztika javító tulajdonságokkal is bír. Külön falrészeket, vagy teljes falfelületeket díszíthetünk vele. Belsőépítészek és lakberendezők által széles körben használt exkluzív falburkoló panel amely minden belső teret varázslatossá tesz.

A kézzel készült beltéri falburkolat kellemes komfortérzetet és hangulatos látványt visz bármely helységbe, legyen az otthon, üzlet, iroda, rendelő vagy éppen egy elegáns étterem vagy kávézó. A puha falpanel szemet gyönyörködtető felületté alakítja át az egyhangú, unalmas falakat. Külön előnye, hogy könnyű súlyának köszönhetően bármilyen mennyezeti felületre vagy falra gyorsan felragasztható.

A 3D falpanel nem pusztán egy falburkolat, vagy egy használati tárgy, sokkal inkább egy hangulatforrás, egy energia központ, amelyen minden hazatéréskor megpihenteti a szemed és közben feltöltődhetsz. Békét, melegséget sugárzó megjelenésével feloldja a falak egyhangúságát. Újszerű formavilágával a belső teret elegánssá és egyedien hangulatossá tesz. 

Termékünkkel alternatívát szeretnénk kínálni azoknak a kreatív otthonteremtő-, és átalakító embereknek, akik a kemény falburkolatok mellett vagy helyett, egy magas minőségű, szemet gyönyörködtető alkotást szeretnének létrehozni otthonuk falán.

Amit a hagyományos kézi kárpitos technológia nem tud megoldani, azt a 3D falpanelek tálcán kínálják.

Merész, csúcsos geometriai formákat szeretnél? Tekintsd meg Ecuador panelünket.

Harmonikus, gömbölyű vonalvezetés áll közelebb hozzád? Pillants rá Monte termékünkre és látni fogod, hogy milyen csodákra képes a modern formatervezés.

Hullám kedvelő lennél? Akkor számodra a Cascade elnevezésű dekor panel a kitűnő választás lenne. 

Közel 30 féle falpanel formát kínálunk, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő variációt.
A 3D beltéri falburkoló panel nem gyűrődik, vagy törik, nem kell olcsó műanyag hatást, nem porlad.

A puha barátságos és különleges vegán bőr - textilbőr kárpitoknak köszönhetően tartós és könnyen tisztán tartható.

A szépség és újszerűség mellett az sem elhanyagolható szempont, hogy a puha 3D falpanelek számottevő hő- és hangszigetelő képességük van, nem beszélve a kiváló akusztikai tulajdonságaikról.
Termékünk egy különleges prémium termék. 

Ha otthonodba kerül, biztos lehetsz abban, hogy belépő barátaidtól, ismerőseidtől elismerésben részesülsz.

Jellemzők:

  • magas sűrűségű, masszív memóriahab
  • rugalmas
  • nincs kemény hordozóanyag
  • légiesen könnyű
  • a 3D panelek könnyen tisztíthatóak, akár egy nedves törlőkendővel vagy porszívóval is. 
  • Vegytisztításra nincs szükség
  • német alapanyag, magyar kezek által előállított magyar termék
  • könnyű kezelhetőség, egyszerűen a helyére rögzíthető
  • CE jelölt termék

Büszkék vagyunk arra, hogy az ÉMI-TÜV SÜD Magyarország termék minősítő vizsgálatán, a memórihabból készült 3D falpaneleink jól vizsgáztak, és megszerezték a CE jelöléshez szükséges valamennyi műszaki bizonylatot.

A dekorpanelek vázszerkezetét képező habanyagot Németországból szerezzük be.

Lakásdekorációs termékeink egyedülálló és speciális technológiával készülnek. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a hazai innováció és a magyar emberek szaktudásával és szorgalmával előállított minőségi falpanelek forgalmazásában.

A 3D panelek szerkezetét tekintve 3 fő részre bonthatjuk:

- műbőr - habzáró rétegként is fontos szerepet tölt be,
- magas minőség memóriahab biztosítja a falpanelek törésállóságát, rugalmasságát,
- valamint a textilbőr,- illetve a műbőr, amely szintén habzáró anyagként, valamit dekorációs elemként funkciónál.

A 3D falpanel felépítése: 

A 3D falpanelek telepítése roppant egyszerű és gyorsan kivitelezhető, amihez nincs szükség szakember segítségére.

1. Vegyük ki a falra helyezendő panelt a dobozból, majd fordítsuk meg. Tegyük le egy asztalra, mégpedig úgy, hogy a panel hátsó része legyen felül.

2. Készítsünk elő egy ollót, egy mérőszalagot, valamint a kétoldali ragasztószalagot. A szalag segítségével mérjük le a panelünk egyik oldalát, majd ha megvan, mérjünk és vágjuk le a megfelelő méretet a ragasztószalagból. Legyünk pontosak, hogy ne legyen hosszabb a ragasztószalag mint a falpanel. Ha véletlenül elmértük magunkat, könnyedén korrigálhatjuk egyszerűen levágjuk a felesleges részt. 

3. Ismételjük meg a 2-es pontot mindegyik oldalon! ( ha nagyobb panelt választottunk mint a képen látható 40 x 40-es, akkor középre is ajánlott, hogy minden pontja szorosan érintkezzen a kiválasztott falfelülettel)

4. Ha elkészültünk mindegyik oldalon a kétoldali ragasztószalag felhelyezésével, akkor óvatosan kezdjük eltávolítani a ragasztószalag, ragasztásgátló rétegét. 

5. Folytassuk a ragasztószalag, ragasztásgátló réteg eltávolítását mindegyik oldalon. 

6. Egészen addig, amig a teljesen meg nem szabadítottuk a ragasztószalagot a ragasztásgátló rétegektől. 

7. Ha megtörtént az eltávolítás, megfogjuk a 3D panelt, azután megfordítjuk óvatosan, hogy ne érintkezzen a hátsó része semmivel, majd a kiválasztott fal felülethez visszük. Erősen a falhoz nyomjuk minden pontját, mégpedig azokra a területekre koncentrálva, ahol a kétoldalú ragasztószalagokat helyzetük.